VLEDDER – Oudejaarsvereniging ‘de Oliebol’ is al weer druk in de weer met haar voorbereidingen voor de diverse activiteiten aan het einde van het jaar 2012 en uiteraard een goede start van 2013. Afgelopen vrijdag stond alweer de tweede vergadering van het jaar 2012/2013 op het programma en hier werden al diverse activiteiten en actiepunten van (bestuurs-) leden besproken.

De aankomende week kan u als ondernemer, vereniging of vriendengroep benaderd worden voor de Club van 50. De Club van 50 is een groep van mensen die op persoonlijke titel dan wel als bedrijf, met een jaarlijks bedrag van €50 de oudejaarsvereniging steunen. Natuurlijk alle kleine beetjes helpen, maar we hebben gemerkt dat er bedrijven en personen zijn die met veel plezier een substantieel bedrag willen doneren aan de vereniging. De club van 50 is te beschouwen als een vorm van steun dat valt tussen donateurschap en sponsoring. Voor meer informatie over de club van 50 gaat u op deze website naar ‘Vereniging’, hierna naar ‘Club van 50′ en dan ‘Over Club van 50′. Ook kunt u altijd contact opnemen met de oudejaarsvereniging voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Als bewoner van Vledder of Doldersum kunt u de aankomende weken bezoek van de oudejaarsvereniging verwachten. Als bestuur gaan we met hulp van onze leden langs de deuren voor de jaarlijkse donateursactie van 2012/2013. Iedere bewoner wordt gevraagd donateur van oudejaarsvereniging ‘De Oliebol’ te worden/blijven, dit betekend een vrijwillige bijdrage als steun aan de vereniging. Hopelijk draagt u de Oliebol ook een warm hart toe en heeft u een bijdrage over voor deze mooie vereniging.

Zowel het geld van de ‘Club van 50′ als de donateurs wordt gebruikt om de diverse activiteiten van de oudejaarsvereniging te bekostigen, ook wij merken dat het elk jaar moeilijker is om het financiele plaatje sluitend te krijgen. Wij gaan er alles aan doen om dit jaar weer alles uit de kast te halen voor een onvergetelijke jaarafsluiting en een droom van een start van 2013 te realiseren! Wij hopen op uw steun!

Valt ons verder nog te melden;
De senioren-bingo staat dit jaar op zaterdag 29 december gepland, houd ‘de Boodschapper’ en deze website in de gaten.

Na de afgelopen algemene ledevergadering is Richard Haveman benoemd tot voorzitter, Martijn Schaap blijft penningmeester en Martin Rozeboom blijft secretaris van de oudejaarsvereniging. De volledige indeling vind u onder het kopje ‘Vereniging’ en dan ‘Het Bestuur’.

Het beheer van de website is overgenomen door Pascal Prent en Martin Rozeboom, dit nadat Olaf Janson na 10 jaar trouwe dienst in het bestuur afscheid heeft genomen van zijn bestuurs- en webmasterfunctie. Olaf bedankt voor de mooie jaren!